De snelle winterschilder in Alkmaar

De winterschilder schildert volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaard maar dan voor een betere prijs. In het najaar kunt u bij Koppes terecht voor al uw schilderwerk. Besteed dus zowel uw binnenschilderwerk als buiten klussen aan ons uit.

Door speciale verf te gebruiken kunnen we op droge dagen ook bij lage temperaturen de buitenkant van uw woning aanpakken. De verf die we dan gebruiken is sneldrogend en dus hebben we geen last van strepen of verfdruipers.

Alle voordelen op een rij

Het inhuren van onze vakschilders in het laagseizoen heeft een aantal slimme voordelen die we graag met u delen.

  • Goedkoper. In de winter schrijven we een scherpe offerte voor u uit en betaalt u tot zo’n 30% minder dan de reguliere prijs.
  • Sneller. Doordat het aantal klussen terugloopt in het naseizoen kunnen we u sneller van dienst zijn. De wachtlijst is een stuk minder lang en u bent snel geholpen.
  • Minder hinder in de zomer. Dit voordeel is vooral van toepassing op buitenschilderwerk. Laat u ons dit in de winter uitvoeren, dan heeft u in de zomer geen last van hinderlijke steigers.

Maak uw afspraak voor gereduceerd tarief

Wilt u graag dezelfde kwaliteit voor een minder hoge prijs? Maak dan uw afspraak tussen 21 november en 21 maart. Alleen tussen deze data profiteert u van een gereduceerd tarief.