Buitenmuur verven in Alkmaar

Kan de buitengevel van uw woning wel een nieuwe verfbeurt gebruiken? Zoekt u hiervoor een ervaren schilder in de regio Alkmaar? Dan zijn wij de specialist bij wie u aanklopt. Voor de buitenmuren schilderen draaien onze medewerkers hun hand niet om. Wanneer u Koppes inschakelt, bent u verzekerd van een strak eindresultaat!

Een goede voorbereiding

Voordat wij een buitengevel schilderen, treffen we diverse voorbereidingen. Als er kleine beschadigingen in uw muur bestaan, repareren wij deze. We maken de gevel goed schoon, zodat de verf op een schone muur wordt aangebracht. We plakken kozijnen en gebruiken afdekzeil om bestrating en planten niet te beschadigen. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we vervolgens aan de slag en gaan we de buitenmuur schilderen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen onze hulp inroepen? Neem dan eens contact met ons op. Vul ons contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons bellen: we zijn bereikbaar op het telefoonnummer 072 - 879 60 31. Wanneer u uw buitenmuur verven wilt, staan wij in en om Alkmaar voor u klaar!