Uw allround buitenschilder in Alkmaar

Buitenschilderwerk is heel divers. Het beslaat alles van het renoveren en schilderen van kozijnen, tot het bijwerken van hekken, schilderen van buitenmuren en verven van deuren en goten. Voor het werken met al deze verschillende materialen is uitgebreide kennis vereist. Daarbij is het essentieel om de juiste kleurkeuzes te maken. Alleen op die manier krijgt uw woning de luxe uitstraling die deze verdient.

Bij Koppes hebben we alle kennis en ervaring in huis om het complete exterieur van uw woning aan te pakken. U kunt ons onder andere inschakelen voor het schilderen van uw:

  • deuren;
  • kozijnen;
  • gevel;

Deuren en kozijnen schilderen

Goed onderhouden kozijnen zijn essentieel om vocht en tocht buiten te houden. Begint de verf op uw kozijnen te bladderen? Of wilt u een frisse nieuwe kleur laten aanbrengen? Dan helpen onze vakschilders u graag. Zij voeren waar nodig ook houtreparaties uit.

Ook deuren schilderen kunnen we voor u verzorgen. Wilt u dat uw deuren matchen bij de nieuwe kleur van uw kozijnen of beginnen zich slijtageplekken te vertonen op uw buitendeur? We schuren uw deur op en schilderen deze in elke gewenste kleur. Na onze werkzaamheden is uw deur een warm welkom voor elke bezoeker. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan meer over onze werkzaamheden in deuren en kozijnen schilderen. Zowel binnen als buiten kunt u ons inschakelen.