Deuren en kozijnen schilderen in Alkmaar

Valt het u op dat de verf op de kozijnen begint af te bladderen? Ziet u verfloze plekjes ontstaan op uw deuren? Dan is het tijd voor een nieuwe verflaag. Deuren en kozijnen schilderen is een klus die een handige klusser zelf met plezier uitvoert. Maar heeft u niet veel tijd, of wilt u het best mogelijke resultaat krijgen? Dan is het verstandig om een professionele schilder in te schakelen. In de regio Alkmaar zijn wij de expert op wie u een beroep doet. Zowel voor verven binnen als buiten kunt u bij Koppes terecht.

Wij verven alle deuren en kozijnen

Zowel deuren als kozijnen kunnen van veel verschillende soorten materiaal zijn gemaakt. Wilt u uw kunststof deuren verven of laten spuiten, of zijn ze van hout? Wij zorgen er altijd voor dat de verf er zo strak mogelijk op komt. Dat geldt ook voor kozijnen. Of we nu aluminium, stalen of kunststof kozijnen verven moeten: op ons kunt u rekenen.

Vraagt u zich af of wij u ook van dienst kunnen zijn met het verven van uw deuren en kozijnen? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer over onze werkzaamheden. Bel ons op het nummer 072 - 879 60 31, of vul ons contactformulier in. In Alkmaar en omstreken staat uw schilderspecialist voor u klaar!