Onderhoud schilderwerk in Alkmaar

Afgebladderd schilderwerk geeft al snel een slonzige uitstraling aan een woning, hoe goed deze verder ook onderhouden is. Bovendien gaat dan de beschermende werking van de verf verloren. Uw schilderwerk vernieuwen moet daarom regelmatig gebeuren. Voor het mooiste en snelste resultaat schakelt u hiervoor een professional in. Wij zijn de specialist bij wie u in de regio Alkmaar moet zijn. Onze medewerkers hebben allemaal veel ervaring en voorzien u, indien gewenst, graag van advies. Met Koppes haalt u kwaliteit en expertise in huis!

Sluit een schilderonderhoudsplan af

Wij raden u aan een onderhoudsplan van uw schilderwerk te laten opstellen. Dan weet u precies wanneer wat moet worden geverfd. Wij kunnen al dit schilderwerk voor u verzorgen. We stellen dan een onderhoudscontract voor u op, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het restaureren van uw schilderwerk? Wilt u inzicht in de te verwachten kosten? Of wilt u ons meteen inschakelen voor schilder onderhoud? We staan u graag te woord! Neem contact met ons op door te bellen naar 072 - 879 60 31, of vul ons contactformulier in. U kunt in en om Alkmaar altijd een beroep op ons doen!