Allround schilder in IJmuiden

Zoekt u een schildersbedrijf waarbij u als klant centraal staat? Dat veel waarde hecht aan kwaliteit, service en duurzaamheid? En waarbij u kunt rekenen op uitstekende garantievoorwaarden? Zoek niet verder: Koppes is uw allround schilder in de regio IJmuiden. Onze ervaren schilders brengen iedere schildersklus met gemak tot een goed einde. U zult versteld staan van het resultaat!

Hoogwaardige materialen

Kwaliteit is belangrijk. U wilt immers jarenlang plezier hebben van ons schilderwerk! Het werken met hoogwaardige materialen is hiervoor heel belangrijk. Wij schilderen daarom met verf van het hoogstaande Sigma Coatings. Dit, in combinatie met het oog voor detail van onze schilders, zorgt ervoor dat u zeker weet dat u zich de komende tijd geen zorgen hoeft te maken om uw schilderswerk. Voor nóg meer zekerheid bieden we u tevens een uitstekende garantie, maar hiervan zult u geen gebruik hoeven maken.

Contact met uw schilder

Een afspraak met een schilder in IJmuiden maakt u snel en gemakkelijk door te bellen naar 072 - 879 60 31. Als u vragen heeft over onze diensten of werkwijze, of een offerte wilt aanvragen voor uw klus, kunt u tevens gebruik maken van het formulier op deze pagina. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.