Op zoek naar een schilder in Schagen?

Kan uw schilderwerk wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u graag een muur die in het oog springt, maar bent u onzeker over de kleur? Geen nood: ons bedrijf helpt u met een passend kleuradvies aan de hand van uw wensen. Als allround schilder weten wij precies wat de mogelijkheden zijn op het gebied van wandafwerking. Of het nu gaat om gewone verf of spuitwerk: wij zijn uw schilder. Onze werkwijze is efficiënt en flexibel, u staat voorop als klant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u wilt weten wat Koppes voor u kunnen betekenen.

Ook schilderwerk in de wintermaanden

Ook buiten het seizoen kunnen wij u van dienst zijn: wij zijn in Schagen en omgeving ook actief als winterschilder. Dankzij speciale materialen is het mogelijk om het hele jaar door schildersklussen uit te voeren. Onze schilders hebben het dan relatief rustig, waardoor we u snel kunnen helpen!

Meer weten?

Wilt u weten of wij ook uw schildersklus kunnen uitvoeren? Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 072 - 879 60 31. U kunt natuurlijk ook een offerte bij ons opvragen voor uw klus, maakt u hiervoor gebruik van ons offerteformulier.