Allround schildersbedrijf in Den Helder

Plafonds witten? Wanden stuken? Kinderkamer laten spuiten? Al uw klussen op het gebied van wandafwerking zijn in goede handen bij Koppes. Al jarenlang zijn wij uw allround schilder in de omgeving van Den Helder. Onze schilders hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan kwaliteit, service en duurzaamheid. We schilderen alleen met hoogwaardige verfsoorten, waardoor we u een uitstekende garantie kunnen bieden. Dankzij een perfecte afwerking weten we zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van ons schilderwerk.

Binnen- en buitenschilder

Als allround schildersbedrijf verzorgen wij uw schildersklussen binnen en buitenshuis. Voor zowel bedrijven als particulieren dragen wij zorg voor wanden en plafonds, houtwerk zoals trappen en de binnen- en buitenkant van kozijnen. Ook voor onderhoud van schilderwerk in de regio Den Helder bent u bij Koppes aan het juiste adres. Op die manier zorgt u dat uw pand altijd een nette, verzorgde indruk maakt.

Contact opnemen?

Als u benieuwd bent naar onze diensten of werkwijze, of als u wilt weten of we ook uw klus kunnen verzorgen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 072 - 879 60 31. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen, hiervoor maakt u gebruik van het formulier op deze pagina. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!